OnePlus готується представити новий дует смартфонів під назвою OnePlus 8 і 8 Pro. Ці пристрої були об'єктом численних витоків в останні тижні. У нас є чітке уявлення про те, як вони будуть виглядати завдяки безлічі витоків від інсайдерів. Ще в минулому місяці ми бачили, що OnePlus 8 Pro - номер моделі IN2023 з'явився через GeekBench з Snapdragon 865. Тепер друге пристрій, імовірно OnePlus 8 з номером моделі IN2025, зробив те ж саме з тим же чіпсетом.

OnePlus 8, gizchina

Оцінка, досягнута Snapdragon 865, може здатися надзвичайно вражаючою. Однак зверніть увагу, що ці оцінки вище засновані на GeekBench 4.0. В даний час більшість тестів на платформі виконується з допомогою GeekBench 5.0, який використовує інші оцінки. Незважаючи на це, ми вже можемо припустити, що обидва варіанти будуть мати однакову продуктивність. Однак з RAM все інакше.

OnePlus 7T

що Повідомляється новинки покажуть публіці вже в квітні цього року.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила флагманські моделі Xiaomi Mi 10. Смартфон отримав топові характеристики, а ціна 550 доларів точно порадує фанатів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали головний недолік камери Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що смартфон знімає відео в якості 8К, але от пам'ять телефону при цьому заповнюється з неймовірною швидкістю.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон Xiaomi Mi 10 будуть продавати обмеженим тиражем. Звичайно ж, першу партію відразу ж розкупили, так що іншим доведеться почекати.