Valve зробила заходи по боротьбі зі зловживаннями у сватанні, одним махом заблокувавши більше 40 000 облікових записів DOTA 2. Компанії часто формують свої власні стратегії боротьби з різними формами зловживань в іграх, і Valve, схоже, включає в себе масові заборони в якості стримуючого фактора.

Dota Underlords

Коли гра стає досить великою, щоб залучити більше, ніж жменьку гравців, хтось знаходить спосіб заробити на ній гроші. Продаж облікових записів і предметів, підвищення персонажа і смурфинг (гравець високого рівня, який створює обліковий запис низького рівня, щоб скористатися перевагами більш низького рівня навичок гравців) є одними з найбільш поширених скарг практично в будь-якій онлайн-грі. DOTA 2 - гра, в якій все це відбувається. У минулому Valve вирішувала ці проблеми у вигляді масових блокувань.

Dota 2

Тепер же компанія заблокувала близько 40 тисяч акаунтів за нечесну гру, а діяння цих гравців, давали їм переваги над іншими, чесними гравцями.

Популярні новини зараз

Школярі вчитимуться за новими правилами: які зміни підготувало Міносвіти

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше!

Нагадаємо, що у Tesla з'явиться справжній конкурент, адже компанія Nikola представить свою версію пікапа на електродвигуні. Правда, новинка з'явиться на публіці вже в 2021 році, так що доведеться почекати.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили характеристики флагманського OnePlus 8 Pro, який зможе затьмарити навіть топового смартфона від Samsung і Apple. Правда, ціна буде відповідною.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony відмовилася від участі у заході MWC 2020, через спалах смертоносного вірусу на території Китаю. Проте, компанія планує провести онлайн-презентацію своїх гаджетів.