З останніх декількох років OnePlus запускає свої флагманські телефони в другому кварталі року. Тим не менш, недавній звіт показав, що китайська фірма може запустити його вже в кінці наступного місяця. Ходять чутки, що в серію увійдуть три телефону, такі як OnePlus 8 Pro, OnePlus 8 і OnePlus 8 Lite. Нова витік, яка демонструє рендеринг OnePlus 8 Pro поряд з деякими з його ключових специфікацій, також спливла.

OnePlus 7T

Що стосується специфікацій, які з'явилися разом з рендерингом, OnePlus 8 Pro з Snapdragon 865 оснащений 6,5-дюймовим AMOLED-дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц. Телефон поставляється з 8 ГБ оперативної пам'яті, і він може бути доступний на 128 ГБ і 256 ГБ на вибір. Акумулятор ємністю 4500 мАч з підтримкою швидкої зарядки 50 Вт.

OnePlus 7

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

На обліку, уточнюється, у розшуку: українцям пояснили статуси у додатку "Резерв+"

Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

Показати ще

Нагадаємо, що флагманський Xiaomi Mi 10 представлять публіці вже 23 лютого, так що саме час обзавестися новим гаджетом. Правда, будуть смартфони доставлені покупцям під час - невідомо.

Як повідомляв Знай.uа хакери навчилися зламувати смартфони на Android за допомогою Bluetooth. Схоже, користувачі в небезпеці, і це стосується популярної версії Android. Настійно рекомендуємо оновитися до актуальної версії ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що OnePlus з'явиться в бюджетній модифікації, що дозволило компанії захопити нижній сегмент ринку.