Vivo відкрила новий флагманський магазин в Тані, місті, розташованому за межами Мумбаї, і китайська технологічна компанія планує створити ще двадцять таких магазинів.

VIVO V17, galdgets

Компанія назвала магазин емпіричних послуг магазином, пропонують виділені зони віртуальної реальності (VR), ігор і взаємодії з клієнтами, які служать місцем з захоплюючою середовищем, в якому любителі смартфонів можуть випробувати пристрої під маркою Vivo, використовуючи при цьому передові технології. У суботу Vivo оголосила про свій намір представити більш 250 ексклюзивних магазинів у цьому році, щоб розширити свою й без того широку роздрібну мережу в Індії. Схоже, компанія хоче наздогнати Xiaomi і Huawei по продажам смартфонів і інших пристроїв.

Vivo Y89

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Нагадаємо, що флагманський Xiaomi Mi 10 представлять публіці вже 23 лютого, так що саме час обзавестися новим гаджетом. Правда, будуть смартфони доставлені покупцям під час - невідомо.

Як повідомляв Знай.uа хакери навчилися зламувати смартфони на Android за допомогою Bluetooth. Схоже, користувачі в небезпеці, і це стосується популярної версії Android. Настійно рекомендуємо оновитися до актуальної версії ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що OnePlus з'явиться в бюджетній модифікації, що дозволило компанії захопити нижній сегмент ринку.