Згідно останніх новин від Gadgets 360, Apple може випустити новий iPhone в середині березня. Як ви здогадуєтесь, ми говоримо про раніше відомому iPhone SE2, який, нарешті, можна назвати iPhone 9. Насправді, це дешевий iPhone, успадкував функції від iPhone 8 і iPhone 11.

iPhone 11 Pro Max

В останньому звіті згадується, що ця модель як і раніше оснащена 4,7-дюймовим РК-екраном з застарілим екраном і скляної задньою кришкою. Він доповнений тим же чіпом A13 Bionic, що і серія iPhone 11. У той же час, iPhone 9 матиме 3 ГБ оперативної пам'яті LPDDR4X і комбінацію пам'яті 64/128 ГБ.

iPhone 5C

По суті, ця нова машина є лише похідною версією iPhone 8. За винятком процесора A13 і 3 ГБ пам'яті, інші параметри такі ж, як у iPhone 8. У той же час зовнішній вигляд не сильно зміниться. Втім, цінник в 500 доларів повинен зробити цей смартфон максимально популярним.

Популярні новини зараз

Ціна на електроенергію зросте на 25%: хто відчує різницю

На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський Xiaomi Mi 10 представлять публіці вже 23 лютого, так що саме час обзавестися новим гаджетом. Правда, будуть смартфони доставлені покупцям під час - невідомо.

Як повідомляв Знай.uа хакери навчилися зламувати смартфони на Android за допомогою Bluetooth. Схоже, користувачі в небезпеці, і це стосується популярної версії Android. Настійно рекомендуємо оновитися до актуальної версії ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що OnePlus з'явиться в бюджетній модифікації, що дозволило компанії захопити нижній сегмент ринку.