На наступному тижні для шутера Metro Exodus вийде заключне сюжетне доповнення “Історія Сема”, яке перенесе гравців в постапокаліптичний Владивосток. Через кілька днів проект української студії 4A Games стане доступний для покупки в Steam, ознаменувавши кінець річної угоди про ексклюзивності. Звичайно, в Steam знайдуться свої покупці, особливо ті, хто піклується про поповнення своєї бібліотеки ігор саме на цій платформі. До того ж, гра може продаватися за знижку, якщо врахувати, що вона продається у відкритому доступі вже як рік.

Metro: Exodus

Нагадаємо, за два тижні до офіційного релізу Metro Exodus раптово зникла з Steam. Це стало результатом договору між Deep Silver і Epic Games. Згідно йому, гра на рік стала ексклюзивом магазину Epic Games Store, а в Steam і інших сервісах цифрової дистрибуції вона повинна була вийти тільки після 14 лютого 2020 року. Тепер геймери можуть оцінити гру в бібліотеці Steam, правда про ціну поки не повідомляється.

Metro: Exodus

Нагадаємо, що глава Microsoft назвав справжніх конкурентів для Xbox нового покоління. Однак, це не PlayStation і Nintendo. Мова йде про Google і Amazon, які теж впроваджують поняття як хмарний геймінг.

Популярні новини зараз

Ціна на електроенергію зросте на 25%: хто відчує різницю

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія HTC зникне з ринку смартфонів. Схоже, компанія так і не змогла протриматися на плаву, так що виробництво смартфонів вже припинилося.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi пожертвувала величезні гроші для боротьби з коронавірусом. Повідомляється, що компанія не тільки пожертвувала мільйони, але і продає ефективні маски для дітей і дорослих.