Рядок зламаних оновлень Windows 10 тепер вийшла далеко за рамки жартів - оскільки здається, що останнє оновлення Microsoft, викликає проблеми з мережею і звуком для деяких користувачів. Втім, від компанії іншого очікувати не варто. Подібні невдалі оновлення тривають вже протягом декількох років, і компанія з цим нічого не хоче робити.

Microsoft недавно випустила Windows 10 KB4532695, оновлення для Windows 10, яке повинно було усувати проблеми з функцією пошуку в Windows 10, і всього через кілька днів з'ясувалося, що замість виправлення проблем вона викликала деякі серйозні проблеми, включаючи збої завантаження.

Windows 10

Тепер стало очевидним, що оновлення Windows 10 KB4532695 також призвело до інших серйозних проблем: Windows Latest повідомляє, що користувачі скаржаться, що, як тільки вони встановили оновлення, звук перестає працювати на їх ПК.

Звичайно, компанія спробує виправити це оновлення виходом інших оновлень.

Популярні новини зараз

Школярі вчитимуться за новими правилами: які зміни підготувало Міносвіти

На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким

Показати ще

Windows 10

Нагадаємо, що глава Microsoft назвав справжніх конкурентів для Xbox нового покоління. Однак, це не PlayStation і Nintendo. Мова йде про Google і Amazon, які теж впроваджують поняття як хмарний геймінг.

Як повідомляв Знай.uа компанія HTC зникне з ринку смартфонів. Схоже, компанія так і не змогла протриматися на плаву, так що виробництво смартфонів вже припинилося.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi пожертвувала величезні гроші для боротьби з коронавірусом. Повідомляється, що компанія не тільки пожертвувала мільйони, але і продає ефективні маски для дітей і дорослих.