За ці роки Google розробив декілька операційних систем, у тому числі Chrome OS, Android і зовсім недавно Fuchsia. Згідно з новою заявою Google на використання товарних знаків у США, компанія може розробляти іншу операційну систему. Реддитор виявив, що Google подав у USPTO нову заявку на товарний знак під назвою “Pigweed”, і, згідно з Google, товарний знак Pigweed буде охоплювати “програмне забезпечення для роботи з комп'ютером”.

PigWeed, gizchina

Згідно з повідомленнями, “Pigweed” буквально перекладається як “Ceratoporia”, який є їстівним зеленим листовим рослиною з харчуванням.

В даний час дуже мало інформації про нову ОС. Назва “Android” було зареєстровано за п'ять днів до того, як операційна система вперше була публічно випущена в 2007 році, а термін “Chromebook” не був зареєстрований протягом декількох місяців після того, як перші Chromebook з'явилися у продажу в 2011 році. У той же час, назву “Fuchsia” Було зареєстровано більше двох років і ще не був офіційно випущений.

Android

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, що глава Microsoft назвав справжніх конкурентів для Xbox нового покоління. Однак, це не PlayStation і Nintendo. Мова йде про Google і Amazon, які теж впроваджують поняття як хмарний геймінг.

Як повідомляв Знай.uа компанія HTC зникне з ринку смартфонів. Схоже, компанія так і не змогла протриматися на плаву, так що виробництво смартфонів вже припинилося.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi пожертвувала величезні гроші для боротьби з коронавірусом. Повідомляється, що компанія не тільки пожертвувала мільйони, але і продає ефективні маски для дітей і дорослих.