Відомий сайт оцінки камер смартфонів - DxOMark - тільки що випустив огляд для Huawei Mate 20 X; зокрема, версією з 4G. Це пристрій є одним з чотирьох телефонів серії Mate 20, випущених у жовтні 2018 року. Тепер, оскільки його конфігурація камери аналогічна конфігурації Mate 20 Pro, остаточна оцінка всього на 1 бал нижче, ніж у першого; таким чином, він зайняв 16-е місце з рахунком 111.

Huawei Mate 20X, gizchina

Якщо вдаватися в подробиці, ми дізнаємося, що Mate 20 X має три камери, надаючи спеціальні камери для ширококутної, ультра-ширококутної і телеобъективной зйомки.

Що стосується оцінки, Mate 20 X набрав 118 балів у фотографічній частині огляду. Досить непогана оцінка, якщо врахувати, що смартфон приємно здивує покупців своєю ціною.

Huawei Mate 30 Pro

Популярні новини зараз

Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати

На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці

ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

Нагадаємо, що глава Microsoft назвав справжніх конкурентів для Xbox нового покоління. Однак, це не PlayStation і Nintendo. Мова йде про Google і Amazon, які теж впроваджують поняття як хмарний геймінг.

Як повідомляв Знай.uа компанія HTC зникне з ринку смартфонів. Схоже, компанія так і не змогла протриматися на плаву, так що виробництво смартфонів вже припинилося.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi пожертвувала величезні гроші для боротьби з коронавірусом. Повідомляється, що компанія не тільки пожертвувала мільйони, але і продає ефективні маски для дітей і дорослих.