Після попереднього повідомлення Лу Вайбина про серії Xiaomi Mi 10 перші реальні зображення серії Mi 10 з'явилися в мережі. Зображення відповідають попередньої експозиції - спереду і ззаду використовуються вигнуті межі. Ми також знаємо, що новий флагман Xiaomi буде використовувати пам'ять LPDDR 5 в якості стандарту. Чанг Ченг, віце-президент Xiaomi Technology, також натякнув, що Xiaomi Mi 10 буде підтримувати UFS3, Snapdragon 865, LPDDR5.0, а також мережа 5G. Звичайно, ці характеристики топові, але що ж буде з ціною?

Xiaomi CC9 Pro

Цікаво, що Лей Цзюнь, генеральний директор Xiaomi, відповів на повідомлення Weibo, сказавши, що “на цей раз ... я попросив зняти цінове обмеження і зосередитися на поліпшенні продукту!”. Це твердження показує, що Xiaomi Mi 10 спочатку буде враховувати якість перед бюджетом. Схоже, смартфон буде коштувати явно дорожче 500 доларів, але така ціна за сучасний флагман з передовими характеристиками.

Xiaomi Mi Mix 3

Нагадаємо, що глава Microsoft назвав справжніх конкурентів для Xbox нового покоління. Однак, це не PlayStation і Nintendo. Мова йде про Google і Amazon, які теж впроваджують поняття як хмарний геймінг.

Популярні новини зараз

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати

Ціна на електроенергію зросте на 25%: хто відчує різницю

"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія HTC зникне з ринку смартфонів. Схоже, компанія так і не змогла протриматися на плаву, так що виробництво смартфонів вже припинилося.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi пожертвувала величезні гроші для боротьби з коронавірусом. Повідомляється, що компанія не тільки пожертвувала мільйони, але і продає ефективні маски для дітей і дорослих.