За словами Лю Канга, головного представника Huawei в Європейському союзі, компанія вибирає майданчик в Європі і готується побудувати завод з виробництва обладнання 5G. Для того, щоб тісніше інтегруватися в Європу і наполегливо працювати, щоб протистояти тиску США на країни ЄС, Huawei вирішила створити виробничу базу в Європі. Ця виробнича база буде зосереджена на обладнанні 5G для європейських ринків. В даний час Huawei вибирає сайт для заводу, і там вже є кілька цільових регіонів.

Huawei, фото foreignpolicy

На прийомі Huawei Spring Festival в Брюсселі Лю Кан заявив, що “прихильність Huawei Європі важливіше, ніж коли-небудь”. Потім він сказав: “Саме тому ми вирішили побудувати завод в Європі. Тільки тоді ми зможемо дійсно виробляти продукти 5G в Європі для європейського ринку”.

Huawei, ITC.ua

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала унікальний смартфон з гнучким екраном. На відміну від уже існуючих моделей, компанія виправила головну проблему гнучкого екрану - місце вигину.

Популярні новини зараз

Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким

Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony створила новий сайт для PlayStation 5. Однак, можна тільки підписатися на новини, навіть попереднє замовлення можна зробити. Втім, незабаром ми дізнаємося про новинку трохи більше.

Також Знай.uа повідомляв, що нова версія Google Chrome 80 готова порадувати публіку, так як сайти тепер не зможуть збирати особисту інформацію про користувачів.