Китайський виробник OnePlus добре себе почуває на ринку смартфонів - принаймні, у флагманському сегменті. Його недавнє пристрій OnePlus Concept One показує, що компанія намагається бути інноваційною. OnePlus використовував диммируемое скло на своєму телефоні Concept One, щоб продемонструвати рішення невидимою камери. Тепер, недавній патент OnePlus з Глобальною базою даних дизайну ВОІВ вказує, що більше мобільних пристроїв компанії будуть використовувати цю функцію в майбутньому.

OnaPlus, gizchina

Патент показує, що на вашому пристрої встановлено кругла камера, аналогічна OnePlus 7T. Однак ця камера, здається, закрита обертається кришкою камери. Є варіанти “відкриття” і “закриття”. На даний момент робота цього покриття не ясна. Досі невідомо, як виконується “закриття” камер.

OnePlus 7T

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала унікальний смартфон з гнучким екраном. На відміну від уже існуючих моделей, компанія виправила головну проблему гнучкого екрану - місце вигину.

Популярні новини зараз

Школярі вчитимуться за новими правилами: які зміни підготувало Міносвіти

Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony створила новий сайт для PlayStation 5. Однак, можна тільки підписатися на новини, навіть попереднє замовлення можна зробити. Втім, незабаром ми дізнаємося про новинку трохи більше.

Також Знай.uа повідомляв, що нова версія Google Chrome 80 готова порадувати публіку, так як сайти тепер не зможуть збирати особисту інформацію про користувачів.