Колишній президент Xiaomi Group China і глава марки Redmi Лу Вейбинг (Lu Weibing) розповів про складнощі, пов'язаних з розробкою технології швидкої підзарядки смартфонів Super Charge Turbo. Схоже, у компанії йде не все так гладко, як хотілося б користувачам.

Xiaomi CC9 Pro

Мова йде про систему, яка забезпечить потужність до 100 Вт. Це, наприклад, дозволить повністю заповнити запас енергії акумулятора ємністю 4000 мА·ч з 0 % до 100 % всього за 17 хвилин. Звичайно, такими показниками зараз не зможе похвалитися жоден із смартфонів.

Xiaomi Mi Mix Alpha

За словами пана Вейбинга, практичне використання системи Super Charge Turbo пов'язане з рядом труднощів. Зокрема, велика потужність може призводити до втрати ємності акумуляторної батареї. Не секрет, що ресурс батареї не вічний, а швидка зарядка і без цього скоротить життя деталі.

Популярні новини зараз

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Школярі вчитимуться за новими правилами: які зміни підготувало Міносвіти

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Firefox запровадила нову функцію в браузер, який дозволить мільйонам побачити дані, які браузер збирав про них. Правда, особистої інформації там немає, але це навіть на краще.

Як повідомляв Знай.uа гнучкий смартфон Samsung Galaxy Z Flip засвітився на тесті продуктивності. На жаль, новинка не отримає топовий процесор, але така плата за компактність і гнучкість дисплея.

Також Знай.uа повідомляв, що художник обдурив сервіси Google за допомогою візка і купи смартфонів. Таким чином він створив локальну пробку, а сервіси Google відображали це на картах.