Компанія Blizzard нарешті випустила заяву, в якій вони відповідають на скарги про нещодавно випущеному Warcraft 3: Reforged. Розробник обговорює ряд питань, які будуть розглянуті в майбутніх оновленнях, деякі з яких будуть на цьому тижні, в той час як інші елементи гри, включаючи ролики, залишаються такими ж, як сьогодні.

warcraft 3 reforged

“Передусім, ми хочемо вибачитися перед кожним, у кого немає очікуваного досвіду, і ми хочемо поділитися нашими планами на майбутнє”, - сказала Blizzard у своєму першому оновлення для розробників. Крім того, тепер можна запросити повернення грошей через Blizzard.

Warcraft III

Повідомлення від менеджера спільноти Warcraft Ренді “Kaivax” Джордана докладно описує способи, якими Blizzard хоче оновити Warcraft 3: Reforged. По-перше, на цьому тижні буде патч, який виправить помилки, такі як налаштування кольору і проблеми з тінями в класичному режимі. Патч також налаштувати анімацію портрета, а також аудіо-помилки, виправлення користувальницького інтерфейсу і багато іншого.

Популярні новини зараз

Школярі вчитимуться за новими правилами: які зміни підготувало Міносвіти

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Показати ще

Тепер же компанія впровадила функцію автоматичного повернення грошей. Посади такого рішення не варто й сумніватися, що гра сподобалася далеко не всім, а обіцяні зміни, які показували раніше фанатам, так і не з'явилися у фінальній версії.

Нагадаємо, що компанія Firefox запровадила нову функцію в браузер, який дозволить мільйонам побачити дані, які браузер збирав про них. Правда, особистої інформації там немає, але це навіть на краще.

Як повідомляв Знай.uа гнучкий смартфон Samsung Galaxy Z Flip засвітився на тесті продуктивності. На жаль, новинка не отримає топовий процесор, але така плата за компактність і гнучкість дисплея.

Також Знай.uа повідомляв, що художник обдурив сервіси Google за допомогою візка і купи смартфонів. Таким чином він створив локальну пробку, а сервіси Google відображали це на картах.