У квітні 2017 року Xiaomi випустила флагманський смартфон Xiaomi Mi 6. Через кілька місяців після його запуску в деяких звітах було показано, що китайська фірма буде випускати вдосконалену версію Mi 6 під назвою Xiaomi Mi 6 Plus. Ймовірно, компанія вирішила скасувати пристрій. Сьогодні інсайдер поділився знімками невиданого смартфона Xiaomi Mi 6 Pro.

Xiaomi Mi 6, gizchina

На зображеннях нижче можна побачити скасований Xiaomi Mi 6 Pro з вигнутим екраном від LG Display. Під екраном новинка отримала вбудовану ємнісну кнопку включення датчика відбитків пальців.

Задня сторона Xiaomi Mi 6 Pro, здається, зроблена зі скла. В Xiaomi Mi 6 була встановлена подвійна горизонтальна камера, а в скасованому Mi 6 Pro - вертикальна подвійна камера зі світлодіодним спалахом. Порт USB-C можна побачити в нижній частині телефону. Незрозуміло, чи був у телефону 3,5-мм аудіороз'єм в нижній частині. З точки зору зовнішнього вигляду невиданий Xiaomi Mi 6 Pro також виглядає як Xiaomi Mi Note 3, представлений у вересні.

Xiaomi Mi 6, gizchina

Популярні новини зараз

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Показати ще

Цікавою особливістю Xiaomi Mi 6 Pro є те, що він не має ніяких фізичних кнопок на правому і лівому краях. Витік стверджує, що у телефону були віртуальні чутливі до тиску кнопки. Схоже, цей смартфон так і не з'явиться на ринку.

Нагадаємо, що компанія Firefox запровадила нову функцію в браузер, який дозволить мільйонам побачити дані, які браузер збирав про них. Правда, особистої інформації там немає, але це навіть на краще.

Як повідомляв Знай.uа гнучкий смартфон Samsung Galaxy Z Flip засвітився на тесті продуктивності. На жаль, новинка не отримає топовий процесор, але така плата за компактність і гнучкість дисплея.

Також Знай.uа повідомляв, що художник обдурив сервіси Google за допомогою візка і купи смартфонів. Таким чином він створив локальну пробку, а сервіси Google відображали це на картах.