Samsung оголосить про серії Galaxy S20 у вівторок наступного тижня. Ранні витоку стверджували, що наступники серії Galaxy S10 будуть надходити як Galaxy S11e, Galaxy S11 і Galaxy S11 +. Однак, смартфон отримають назви Galaxy S20, Galaxy S20 + і Galaxy S20 Ultra.

Samsung Galaxy S20 Ultra, gizchina

Маркетингові зображення корпусу для Galaxy S20 були доступні в онлайн-магазині Samsung для Європи протягом деякого часу.

Нагадаємо, що задня панель Galaxy S20 має модуль камери прямокутної форми. Як показали останні повідомлення, в ньому знаходяться три камери і світлодіодний спалах. Galaxy S20 + буде оснащений чотирма задніми камерами, а Galaxy S20 Ultra з'явиться з удосконаленою камерою на задній панелі з чотирма об'єктивами. Ці три телефони будуть оснащені дисплеями з частотою оновлення 120 Гц. За чутками, S20, S20 + і S20 Ultra оснащені відповідно 6,2-дюймовим, 6,7-дюймовим та 6,9-дюймовими дисплеями.

Samsung Galaxy S20 Ultra, gizchina

Популярні новини зараз

Ціна на електроенергію зросте на 25%: хто відчує різницю

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Firefox запровадила нову функцію в браузер, який дозволить мільйонам побачити дані, які браузер збирав про них. Правда, особистої інформації там немає, але це навіть на краще.

Як повідомляв Знай.uа гнучкий смартфон Samsung Galaxy Z Flip засвітився на тесті продуктивності. На жаль, новинка не отримає топовий процесор, але така плата за компактність і гнучкість дисплея.

Також Знай.uа повідомляв, що художник обдурив сервіси Google за допомогою візка і купи смартфонів. Таким чином він створив локальну пробку, а сервіси Google відображали це на картах.