За повідомленням агентства Reuters, в цей понеділок Huawei і ZTE попросили Федеральну комісію із зв'язку (FCC) не стверджувати, що два китайських технологічних гіганта представляють загрозу для національної безпеки США. У листопаді минулого року FCC вирішила включити Huawei і ZTE у список загроз національної безпеки.

Huawei, фото foreignpolicy

Китайський виробник заявив, що цей крок “призначений для реалізації кампанії, спровокованої деякими урядовцями, включаючи деяких членів Конгресу, метою якої є націлювання на Huawei і накладення на нього важкого тягаря”.

У понеділок ZTE попросив FCC у документі “приділяти більше часу оцінці поліпшень ZTE в галузі експортного контролю, дотримання економічних санкцій і контролю безпеки продуктів ZTE”.

Huawei, ITC.ua

Популярні новини зараз

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

ZTE додала, що компанія “витратила сотні мільйонів доларів на реалізацію програм дотримання, пов'язаних з американськими правилами дотримання експортного контролю”.

Уряд США намагається переконати своїх союзників заборонити використання обладнання Huawei в їх мережі, заявивши, що його обладнання становить загрозу безпеці. Тим не менш, Huawei неодноразово відкидала ці звинувачення.

Нагадаємо, що компанія Firefox запровадила нову функцію в браузер, який дозволить мільйонам побачити дані, які браузер збирав про них. Правда, особистої інформації там немає, але це навіть на краще.

Як повідомляв Знай.uа гнучкий смартфон Samsung Galaxy Z Flip засвітився на тесті продуктивності. На жаль, новинка не отримає топовий процесор, але така плата за компактність і гнучкість дисплея.

Також Знай.uа повідомляв, що художник обдурив сервіси Google за допомогою візка і купи смартфонів. Таким чином він створив локальну пробку, а сервіси Google відображали це на картах.