Компанія Blizzard нарешті випустила заяву, в якій вони відповідають на скарги про нещодавно випущеному Warcraft 3: Reforged. Розробник обговорює ряд питань, які будуть розглянуті в майбутніх оновленнях, деякі з яких будуть на цьому тижні, в той час як інші елементи гри, включаючи ролики, залишаються такими ж, як сьогодні.

warcraft 3 reforged

“Передусім, ми хочемо вибачитися перед кожним, у кого немає очікуваного досвіду, і ми хочемо поділитися нашими планами на майбутнє”, - сказала Blizzard у своєму першому оновлення для розробників. Крім того, тепер можна запросити повернення грошей через Blizzard.

Warcraft III

Повідомлення від менеджера спільноти Warcraft Ренді “Kaivax” Джордана докладно описує способи, якими Blizzard хоче оновити Warcraft 3: Reforged. По-перше, на цьому тижні буде патч, який виправить помилки, такі як налаштування кольору і проблеми з тінями в класичному режимі. Патч також налаштувати анімацію портрета, а також аудіо-помилки, виправлення користувальницького інтерфейсу і багато іншого.

Популярні новини зараз

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

Показати ще

Людям, які незадоволені кат-сценами, або тим, у кого їх немає, на жаль, не щастить. Blizzard каже, що вони хочуть, щоб вирізані сцени були як можна ближче до оригіналу.

Нагадаємо, що компанія Ferrari готується до судового розгляду. Виявляється, інша компанія хоче привласнити назву позашляховика італійців собі, так що компаніям доведеться відстоювати свої права в суді.

Як повідомляв Знай.uа Ігровий Asus ROG Phone II опинився в дефіциті через коронавіруса. Повідомляється, що фабрики по збору смартфона не працюють із-за вірусу, так що купити смартфон цієї моделі не так вже й просто.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 10 отримає сканер відбитків пальців, що зробить його новим бюджетником в 2021 році. Правда, це лише здогадки від інсайдерів і аналітиків.