Очікується, що Xiaomi представить серію Xiaomi Mi 10 наступного тижня в Китаї. Модельний ряд включає смартфони Xiaomi Mi 10 і Xiaomi Mi 10 Pro. Ці пристрої з підтримкою 5G будуть працювати на мобільній платформі Snapdragon 865. У минулих повідомленнях стверджувалося, що серія Xiaomi Mi 10 може оснащуватися 108-мегапіксельними камерами.

Xiaomi CC9 Pro

Президент Xiaomi Лін Бін підтвердив, що Xioami стане першим брендом, який випустив телефони з підтримкою Snapdragon 865. Samsung оголосить про серії Galaxy S20, що працює на SD865, 11 лютого. Навіть якщо Xiaomi анонсує серію Mi 10 12 лютого, технічно може закінчитися запуском Mi 10 і Mi 10 Pro раніше, ніж серії S20 через часового поясу.

Xiaomi Mi Mix Alpha

Передбачається, що після анонсу Xiaomi Mi 10 може надійти в продаж з 13 лютого. Просунутий Mi 10 Pro можна буде купити з 18 лютого. Що стосується цін, за смартфон попросять від 500 до 750 доларів, в залежності від модифікації.

Популярні новини зараз

Школярі вчитимуться за новими правилами: які зміни підготувало Міносвіти

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Ferrari готується до судового розгляду. Виявляється, інша компанія хоче привласнити назву позашляховика італійців собі, так що компаніям доведеться відстоювати свої права в суді.

Як повідомляв Знай.uа Ігровий Asus ROG Phone II опинився в дефіциті через коронавіруса. Повідомляється, що фабрики по збору смартфона не працюють із-за вірусу, так що купити смартфон цієї моделі не так вже й просто.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 10 отримає сканер відбитків пальців, що зробить його новим бюджетником в 2021 році. Правда, це лише здогадки від інсайдерів і аналітиків.