Вчора почалися попередні замовлення на нову Motorola Razr зі складним екраном, і, здається, Motorola чекала до тих пір, поки не підтвердить, що вона точно не вирішила всі проблеми, які досі були притаманні гнучким телефонами зі складним екраном.

В новому відео про те, як доглядати за Razr, вони попереджають користувачів “уникати гострих предметів” і в той же час радять їм не використовувати захисну плівку на екран.

Відео також попереджає користувачів про необхідність повністю закрити гаджет, перш ніж класти в кишеню.

Нагадаємо, що за смартфон компанія просить близько 1500 доларів з моменту старту продажів.

Motorola Razr, Andro-news

Популярні новини зараз

Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Ferrari готується до судового розгляду. Виявляється, інша компанія хоче привласнити назву позашляховика італійців собі, так що компаніям доведеться відстоювати свої права в суді.

Як повідомляв Знай.uа Ігровий Asus ROG Phone II опинився в дефіциті через коронавіруса. Повідомляється, що фабрики по збору смартфона не працюють із-за вірусу, так що купити смартфон цієї моделі не так вже й просто.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 10 отримає сканер відбитків пальців, що зробить його новим бюджетником в 2021 році. Правда, це лише здогадки від інсайдерів і аналітиків.