Сьогодні у нас є хороші новини для фанатів Samsung Galaxy S20. Буде новий режим зйомки під назвою Quick Take. Звичайно, це не новинка на ринку смартфонів, але функція явно не буде зайвою. Враховуючи, скільки камер впроваджують в сучасні смартфони, кожен з об'єктивів має свої переваги і недоліки.

Samsung Galaxy S10

Samsung вислухав користувачів і запропонує можливість знімати відразу з усіх датчиків. Звичайно, це не буде зроблено автоматично. Це певний режим і він має деякі обмеження.

Новий режим Quick Take дозволить знімати одночасно зі всіх датчиків пристрою. Зазначимо, що вихід нового смартфона відбудеться вже в лютому цього року, так що чекати залишилося недовго.

Samsung Galaxy S11

Популярні новини зараз

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Ferrari готується до судового розгляду. Виявляється, інша компанія хоче привласнити назву позашляховика італійців собі, так що компаніям доведеться відстоювати свої права в суді.

Як повідомляв Знай.uа Ігровий Asus ROG Phone II опинився в дефіциті через коронавіруса. Повідомляється, що фабрики по збору смартфона не працюють із-за вірусу, так що купити смартфон цієї моделі не так вже й просто.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 10 отримає сканер відбитків пальців, що зробить його новим бюджетником в 2021 році. Правда, це лише здогадки від інсайдерів і аналітиків.