Сьогодні BlackBerry Mobile оголосила через Twitter, що TCL припинить продавати телефони BlackBerry 31 серпня 2020 року. Простіше кажучи, це означає кінець епохи.

BlackBerry Key2 LE

BlackBerry Mobile сказала, що “ми з жалем повідомляємо вам, що з 31 серпня 2020 року TCL Communications більше не буде продавати мобільні пристрої під брендом BlackBerry. У той же час TCL Communications не буде мати права проектувати, виробляти або продавати будь-які нові мобільні пристрої BlackBerry”.

Ще в грудні 2016 року TCL оголосила, що отримала право розробляти і продавати смартфони під брендом BlackBerry. У той час це вважалося захоплюючим відродженням давно улюбленого бренда BlackBerry. Пізніше TCL послідовно випустила BlackBerry Keyone, Motion, KEY2 і KEY2 LE і інші смартфони марки BlackBerry. Серед них серія смартфонів KEY привернула велику увагу, тому що вони об'єднали культовий дизайн BlackBerry (фізична клавіатура) з плоским склом (сенсорний екран).

Blackberry, gizchina

Популярні новини зараз

Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

Показати ще

Втім, цей виробник вже не буде випускати нові гаджети, як і підтримувати свої пристрої.

Нагадаємо, що компанія Ferrari готується до судового розгляду. Виявляється, інша компанія хоче привласнити назву позашляховика італійців собі, так що компаніям доведеться відстоювати свої права в суді.

Як повідомляв Знай.uа Ігровий Asus ROG Phone II опинився в дефіциті через коронавіруса. Повідомляється, що фабрики по збору смартфона не працюють із-за вірусу, так що купити смартфон цієї моделі не так вже й просто.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 10 отримає сканер відбитків пальців, що зробить його новим бюджетником в 2021 році. Правда, це лише здогадки від інсайдерів і аналітиків.