Раніше сьогодні Samsung опублікувала фінансовий звіт за 4 квартал 2019 року, в якому відзначається зниження прибутку. Тим не менш, коли справа доходить до підрозділу смартфонів, компанія продовжує добиватися хороших показників. В рамках звіту Samsung виклав подробиці про майбутнє сегмента смартфонів. Компанія хоче випустити ще більше гнучких смартфонів 2020 році.

Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор

Ще в минулому році DJ Koh підтвердив, що Samsung “значно збільшить продажі складних смартфонів в наступному році”. Згідно з новим фінансовим звітом, в цьому році компанія зосередиться на флагманах і складних телефонах. Крім того, компанія буде диференціювати свої преміальні смартфони, пропонуючи ще більше телефонів з підтримкою 5G. Другий спосіб виділити їх серед пристроїв середнього класу - це впровадження нових дизайнів та складних телефонів. Південнокорейська фірма вважає, що обидві категорії продуктів допоможуть зберегти стабільний дохід.

Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор

Нагадаємо, що компанія Microsoft запровадила цікаву функцію в роботу системи Windows 10. Тепер користувачі можуть робити дзвінки за допомогою комп'ютера.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi готує до виходу унікальний смартфон Mi Mix 10, який точно стане популярним завдяки своїй ціні і топовим характеристиками. Правда, коли покажуть новинку - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що iOS 13 користується величезною популярністю. Повідомляється, що нова ОС встановлена на більшості сучасних смартфонів, що говорить про вдалу збірці.