Ми всі знаємо про те, що Apple планує випустити доступний iPhone 9 в найближчі тижні. Фактично компанія з Купертіно почне збірку пристрою в лютому. Крім того, пристрій можуть показати публіці вже в березні. Тепер в мережу злили рендери новинки, і смартфон можна розглянути з усіх боків.

Дівчина з iPhone, 24 канал

На просочилися зображення візуалізації представлені три варіанти кольору, а саме: червоний, чорний і білий. Що стосується дизайну, то ззаду ви можете побачити одиночний датчик камери зі світлодіодним спалахом. Посередині знаходиться логотип Apple. Що стосується ціни, смартфон будуть продавати за ціною 400-500 доларів, в залежності від модифікації.

Нагадаємо, що компанія Motorola готова випустити на ринок черговий флагман. Звичайно, це не гнучкий смартфон, але новинку точно буде користуватися величезною популярністю.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple не хоче відмовлятися від технології зарядки Lightning у своїх пристроях. Компанія впевнена, що такі рішення тільки сповільнюють прогрес і створення нових технологій.

Також Знай.uа повідомляв, що гра Cyberpunk 2077 розчарувала фанатів - вихід майбутньої гри перенесли на вересень цього року, так що геймерам доведеться почекати.