Минулого тижня студія CD Projekt RED оголосила про перенесення гри Cyberpunk 2077 з 16 квітня на 17 вересня цього року. Днями польський інсайдер Борис Неспилак розповів про причини, за якими компанія відсунула дату релізу гри. Схоже, справа не у самій грі. Точніше, причиною перенесення дати виходу стало не погана оптимізація або доробка проекту, а саме Xbox One.

Cyberpunk 2077

За словами інсайдера, основною причиною перенесення релізу стали технічні проблеми, пов'язані з оптимізацією ігри для консолей нинішнього покоління. Найбільше труднощів у розробників виникла з базовою версією Xbox One. На ній продуктивність гри вкрай незадовільна. Враховуючи, що консоль на ринку вже більше 5 років, звичайна версія не може видавати красиву картинку в 2020 році, особливо, коли гра дійсно величезна і продумана.

Cyberpunk 2077

Нагадаємо, що Huawei і Honor готові здивувати публіку своїми новими гаджетами, але компанії відмовилися від 100-мегапіксельних датчиків у своїх майбутніх смартфонах. На їхню думку прогрес в мобільній індустрії йде не в тому напрямку.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony запатентувала незвичайний контролер, який сподобається користувачам. Тепер в гаджет для консолі запровадять голосове керування, попутно додаючи мікрофон в сам геймпад.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені Китаю виявили скам'янілості незвичайного дракона, який був розміром з ворону, але мав довгих хвіст з кістками.