З офіційним анонсом консолі Microsoft Xbox X Series наступного покоління з'явилося більше інформації про Sony PS5. Нещодавно внутрішній розробник вперше представив користувальницький інтерфейс PS5. На наведених скріншотах інтерфейс консолі Sony PS5 виглядає аналогічно інтерфейсу PS4. Він використовує знайомий квадратний дизайн плитки і синій фон. Як видно з малюнка, цей хост Sony PS5 має твердотільний накопичувач ємністю 1 ТБ, а системна версія - 0.100.020.

PS5, gizchina

Якщо придивитися до зображення, можна помітити, що з'явилися деякі нові функції. Однак перевага незначних змін в дизайні інтерфейсу полягає в тому, що користувачі PS4 можуть легко адаптуватися. Згідно з повідомленнями, Sony випустить консоль PS5 в лютому цього року, але офіційної перевірки до цієї дати поки немає.

Sony PlayStation 5

Нагадаємо, що компанія Oppo запатентувала унікальний дизайн смартфона. Такого зовнішнього вигляду девайса ви ще точно не бачили.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple запатентувала ноутбук MacBook з сенсорним дисплеєм. Новинка може похвалитися наявністю дисплея, який може виконувати дії за допомогою жестів.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлення ОС для AirPods Pro вивело з ладу навушники. Користувачі масово скаржаться на несправність роботи технології шумозаглушення.