Xiaomi Youpin сьогодні випустила новий продукт для фітнесу та фітнесу на своєму внутрішньому ринку - 19,5-дюймовий Smart Bike V1-PLUS YESOUL Beast. Ціна пристрою становить 9999 юанів (~ 145 доларів США), і тепер він доступний для попереднього замовлення в Китаї. Пропонується в двох колірних варіантах - чорному і білому. Дата доставки ще не відома.

YESOUL Beast 19.5-inch Smart Bike V1-PLUS, gizchina

Відмінною рисою інтелектуального персонального тренувального пристрою є те, що воно оснащене 19,5-дюймовим сенсорним дисплеєм, який, за словами компанії, захищає від поту. Дисплей показує уроки в реальному часі, а також дані про фітнес і спорт в режимі реального часу за допомогою програми Yesoul.

YESOUL Beast 19.5-inch Smart Bike V1-PLUS, gizchina

Поряд з динамічними уроками їзди на велосипеді на дисплеї відображаються живі уроки щоранку, північ і вечір. Компанія повідомила, що тренування не повторюються кожен день. Крім того, він також пропонує більше 3000 курсів, які можна замовити на вимогу.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Oppo запатентувала унікальний дизайн смартфона. Такого зовнішнього вигляду девайса ви ще точно не бачили.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple запатентувала ноутбук MacBook з сенсорним дисплеєм. Новинка може похвалитися наявністю дисплея, який може виконувати дії за допомогою жестів.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлення ОС для AirPods Pro вивело з ладу навушники. Користувачі масово скаржаться на несправність роботи технології шумозаглушення.