Компанія Apple придбала маловідому компанію з штучного інтелекту приблизно за 200 мільйонів доларів. Згідно GeekWire, придбана компанія є стартапом з Сіетла під назвою Xnor.ai, який спеціалізується на малопотужних інструментах штучного інтелекту.

Apple, InfoResist

Bloomberg підтвердив угоду з Apple, яка не підтвердила ціну. Apple і Xnor.ai не відразу відповіли на запити від Business Insider про надання коментарів.

Незважаючи на придбання Apple, Xnor.ai зобов'язаний своїм існуванням Microsoft. Це тому, що це випускник AI2, інкубатора для AI-стартапів, що фінансується одним із засновників Інституту штучного інтелекту Пола Аллена.

Apple, 112 Україна

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Хоча ще не ясно, як саме продукти Xnor.ai будуть використовуватися Apple, стартап також спеціалізується на програмному забезпеченні для розпізнавання зображень.

Нагадаємо, що компанія Huawei займеться розробкою безпілотного авто. Правда, сама компанія створенням автомобілів не буде займатися, але зробить величезний внесок у розвиток безпілотних авто, як це зробив Ілон Маск з його

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei планує відмовитися від послуг Google, так що тепер корпорація буде виплачувати мільйони доларів творцям програм, які запустять сервіси для власної ОС від Huawei.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft сильно оновила браузер, Edge, так що тепер новинка буде працювати набагато швидше.