Шанувальники, які розчаровані затримкою релізу Cyberpunk 2077, будуть ще більше засмучені тим, що мультиплеер ще довго не з'явиться. Це чергове велике пропозицію від CD Projekt RED, який випустив надзвичайно популярну серію Відьмак. Шанувальники з нетерпінням чекали виходу Cyberpunk 2077, однак, у розробників плани змінилися.

Cyberpunk 2077

Одиночна гра Cyberpunk 2077 була перенесена з початкової дати релізу 16 квітня на п'ять місяців потому, 17 вересня. Дія гри розгортається у вигаданому каліфорнійському мегаполісі Нічного міста у антиутопическом майбутньому. Уряд Сполучених Штатів практично звалилося після свого необдуманого втручання у війну в Центральній Америці. Уряд живе, але навряд чи - і з допомогою жадібних і корумпованих суперкорпорацій, де такі речі, як кібернетичні імпланти, є нормою. Правда, компанія хоче, щоб гра була ідеальною на момент виходу, так що вихід довелося перенести.

Cyberpunk 2077

Нагадаємо, що компанія Huawei займеться розробкою безпілотного авто. Правда, сама компанія створенням автомобілів не буде займатися, але зробить величезний внесок у розвиток безпілотних авто, як це зробив Ілон Маск з його

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei планує відмовитися від послуг Google, так що тепер корпорація буде виплачувати мільйони доларів творцям програм, які запустять сервіси для власної ОС від Huawei.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft сильно оновила браузер, Edge, так що тепер новинка буде працювати набагато швидше.