WhatsApp, популярний додаток для обміну повідомленнями, що належить Facebook, за повідомленнями, припиняє свої плани продажу реклами в додатку. Схоже, компанія відмовилася від монетизації додатка, але це лише питання часу.

WhatsApp

WhatsApp є одним з найбільш популярних програм, які в даний час поширюються по всьому світу. Спочатку інтернет-месенджер слідував платній системі входу для своїх послуг, яка пізніше перетворилася в пакет на основі річної передплати. Однак сама ідея оплати послуги змінилася, коли Facebook придбала її в 2014 році. Після цього додаток перевищило позначку в 1 мільярд користувачів.

WhatsApp

Але, незважаючи на велику базу користувачів і завантажувані файли, WhatsApp, мабуть, не приносив прибутку материнської компанії. Так, у 2018 році віце-президент WhatsApp Кріс Деніелс оприлюднив плани Facebook продажу реклами в WhatsApp. Це був крок, щоб перетворити в гроші сервіс, який ідентичний рекламі, яка в даний час проглядається в Facebook і іншої дочірньої компанії Instagram. Проте, компанія відмовилася від цього рішення в останній момент.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei займеться розробкою безпілотного авто. Правда, сама компанія створенням автомобілів не буде займатися, але зробить величезний внесок у розвиток безпілотних авто, як це зробив Ілон Маск з його

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei планує відмовитися від послуг Google, так що тепер корпорація буде виплачувати мільйони доларів творцям програм, які запустять сервіси для власної ОС від Huawei.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft сильно оновила браузер, Edge, так що тепер новинка буде працювати набагато швидше.