Huawei повідомила, що в 2019 році було продано понад 240 мільйонів смартфонів. Незважаючи на санкції американського уряду, китайському виробникові вдалося наблизитися до своєї первісної мети продажу в 250 мільйонів. Завдяки успіху лінійки P30/Mate 30 та її смартфонів 5G фірма побила свій рекорд 2018 року.

Huawei Nova 6, gizchina

Huawei оголосила, що за останній рік було продано понад 240 мільйонів смартфонів, повідомляють наші колеги з PlayFulDroid. Це на 34 мільйони одиниць більше, ніж у 2018 році (в цьому році було продано 206 мільйонів смартфонів). Сюй Чжіцзюнь, нинішній президент Huawei, пов'язує цей успіх з моделями P30 і Mate 30. За його словами, продажі двох діапазонів збільшилися на 50% у порівнянні з минулим роком. Згідно останніх новин, Huawei продала 12 мільйонів Mate 30 по всьому світу, незважаючи на відсутність додатків і сервісів Google. Цей успіх в основному пов'язаний з китайським ринком.

Huawei, фото foreignpolicy

Нагадаємо, що компанія Huawei займеться розробкою безпілотного авто. Правда, сама компанія створенням автомобілів не буде займатися, але зробить величезний внесок у розвиток безпілотних авто, як це зробив Ілон Маск з його

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei планує відмовитися від послуг Google, так що тепер корпорація буде виплачувати мільйони доларів творцям програм, які запустять сервіси для власної ОС від Huawei.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft сильно оновила браузер, Edge, так що тепер новинка буде працювати набагато швидше.