В 2020 році компанія Huawei представить два нових складних смартфона. Вже очікуваний Mate Xs підвищить стійкість першого складного смартфона. Відзначимо, що новий смартфон буде прямим конкурентом нового гнучкого смартфона Galaxy Z Flip.

Huawei готує до виходу новий Mate Xs, який стане покращеною версією своєї першої моделі.

Huawei Mate X

Ми знаємо, що Mate X будуть присутні на MWC 2020 в наступному місяці. Однак, є ймовірність, що смартфон все ж змінять в дизайні із-за незначних проблем.

MyDrivers повідомляє з внутрішніх галузевих джерел, що Huawei трохи змінить смартфон. Найголовніше, що новий екран цієї моделі простіше у виготовленні і може бути виготовлений у великих кількостях, що дозволяє виробляти більше пристроїв за нижчою ціною.

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показати ще

Huawei Mate X

Також очікується, що його шарнір буде більш стійким. Таким чином, весь смартфон буде менш крихким. Також здається, що Mate Xs буде трохи тонше, ніж оригінал. Правда, про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу.

Нагадаємо, що компанія Huawei займеться розробкою безпілотного авто. Правда, сама компанія створенням автомобілів не буде займатися, але зробить величезний внесок у розвиток безпілотних авто, як це зробив Ілон Маск з його

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei планує відмовитися від послуг Google, так що тепер корпорація буде виплачувати мільйони доларів творцям програм, які запустять сервіси для власної ОС від Huawei.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft сильно оновила браузер, Edge, так що тепер новинка буде працювати набагато швидше.