Далеко не кожна автомийка може очистити ваш автомобіль від бруду без яких-небудь наслідків.

В першу чергу, фахівці радять не довіряти тим, хто каже, що шар бруду захищає лакофарбове покриття від піску, солей і абразивних частинок. Насправді все працює з точністю до навпаки - чим більше шарів бруду, тим більше шансів що постраждає ЛКП.

Tesla Model 3

До того ж, варто звернути увагу на перепади температур - якщо на вулиці сонце, а на авто виливають холодну воду, це може призвести до появи корозії через мікротріщин.

Tesla

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Також типовою помилкою багатьох автомойщик в зимовий час - неповне висушування кузова і його елементів після миття, що зазвичай призводить до блокування замків, дверей, бачка і кришки паливного бака, бічних дзеркал (у яких є функція складання) і ручок дверей. Варто відзначити, що треба звернути увагу на те, щоб мийники витирали насухо елементи, які можуть працювати неправильно після потрапляння вологи.

Нагадаємо, що компанія Huawei займеться розробкою безпілотного авто. Правда, сама компанія створенням автомобілів не буде займатися, але зробить величезний внесок у розвиток безпілотних авто, як це зробив Ілон Маск з його

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei планує відмовитися від послуг Google, так що тепер корпорація буде виплачувати мільйони доларів творцям програм, які запустять сервіси для власної ОС від Huawei.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft сильно оновила браузер, Edge, так що тепер новинка буде працювати набагато швидше.