Після огляду аудіо ASUS ROG Phone II, відомий сайт оцінки камер - DxOMark - тепер також перевірив якість камери ігрового смартфона.

ASUS ROG PHONE II, gizchina

Як завжди, давайте почнемо з остаточного результату, який, як ви можете бачити на картинці вище, становить 95 балів; розділений на 97 для фотографій і 92 для відео. Смартфон розташували між OnePlus 6 і iPhone 8 Plus. Варто відзначити, що новинка явно краще за інших ігрових смартфонів на ринку в плані якості камери.

ASUS ROG PHONE II. gizchina

Отже, як вдалося ASUS ROG Phone II домогтися такого “високого” результату на обладнанні, призначеному для геймерів? Ну, за словами DxOMark, ROG Phone II продемонстрував дуже швидку і ефективну систему автофокуса. Крім того, це також дало точну цільову експозицію як всередині, так і зовні. Те ж саме стосується балансу білого, який часто був точним в умовах приміщення. Між тим ефект боке був досить хороший з плавними переходами розмиття.

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei займеться розробкою безпілотного авто. Правда, сама компанія створенням автомобілів не буде займатися, але зробить величезний внесок у розвиток безпілотних авто, як це зробив Ілон Маск з його

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei планує відмовитися від послуг Google, так що тепер корпорація буде виплачувати мільйони доларів творцям програм, які запустять сервіси для власної ОС від Huawei.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft сильно оновила браузер, Edge, так що тепер новинка буде працювати набагато швидше.