Більше пікселів не завжди означає краще зображення. Однак чим більше пікселів, тим вище шанси на хороше зображення з високою деталізацією. Індустрія смартфонів розвивається швидкими темпами, і в секторі камер найвищий на даний момент піксель - це сенсор Samsung на 108 Мп. Тим не менше, більшість флагманських смартфонів і раніше використовують 48-мегапіксельні або 64-мегапіксельні основні датчики. Хоча ми все ще намагаємося зрозуміти, чому нам потрібно так багато пікселів, індустрія продовжує розвиватися. Останнім часом у мережі з'явилося фото нового загадкового смартфона з сенсором 256MP.

256 MP, gizchina

На даний момент немає звітів про розробку датчика 256MP. Однак у повідомленнях популярного блогера Weibo (Цифровий чат-станція) стверджується, що новий таємничий смартфон буде використовувати інтерфейс “256-мегапіксельна надчиста камера”.

256 MP, gizchina

Правда, більше даних про смартфоні немає, але це лише питання часу, так що варто дочекатися нових повідомлень від інсайдерів.

Популярні новини зараз

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi анонсувала вихід нової ОС для смартфонів, яка точно сподобається користувачам. Новинку покажуть вже в 2020 році.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали максимально точний знімок Місяць, який зробили з сотень тисяч інших фото. Виглядає заворожуюче.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали захищений смартфон CAT S32. Смартфон відмінно підійде для любителів активного відпочинку.