Недавня інформація з Державного відомства інтелектуальної власності (Китай) показує, що Xiaomi нещодавно придбала патент на смартфон, який використовує тристоронній дизайн об'ємного екрану. Згідно з запитом у базі даних про патенти, Xiaomi подала заявку на патент з 2019 року, але сертифікація була офіційно оголошена 10 січня 2020 року.

смартфон Xiaomi, gizchina

З витоків видно, що в цьому телефоні використовується тристоронній дизайн об'ємного екрану. Крім передніх і задніх екранів, на правій стороні телефону також є екран. Три лицьовій панелі телефону виглядають відносно вузькими. Передня камера прихована, а задня використовує подвійний об'єктив. Інсайдери стверджують, що цей пристрій є складним телефоном. Тим не менше, немає згадки про це в короткому описі цього смартфона.

смартфон Xiaomi, gizchina

Подивимося, що з цього вийде.

Популярні новини зараз

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi анонсувала вихід нової ОС для смартфонів, яка точно сподобається користувачам. Новинку покажуть вже в 2020 році.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали максимально точний знімок Місяць, який зробили з сотень тисяч інших фото. Виглядає заворожуюче.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали захищений смартфон CAT S32. Смартфон відмінно підійде для любителів активного відпочинку.