Що буде з міськими подорожами в найближчі 10 років? Перше, про що ви думаєте, це, ймовірно, автономне водіння. Можливо, скоро ми зможемо використовувати наш смартфон для бронювання автономного інструменту водіння, від установки маршруту до водіння автомобіля. Вони можуть доставити нас до місця призначення автоматично без будь-яких операцій. На виставці CES 2020 компанія Mavericks Electric представила таку нову опцію: триколісний електричний мотоцикл з автоматичним управлінням. Це також перший в світі триколісний електричний мотоцикл з автоматичним управлінням, який Maverick Electric назвав TQi.

TQi, gizchina

Тепер TQi може досягати автономного водіння рівня L2, тобто автономного водіння під наглядом людини.

зокрема, він може не тільки керувати гальмуванням і рульовим керуванням транспортного засобу за допомогою адаптивного круїз-контролю ADAS і ADA, але також оснащений системою попереднього зіткнення і автоматичною системою паркування. Він може здійснювати 360-градусний моніторинг з допомогою камер, датчиків і радарів.

Популярні новини зараз

"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Porsche представила незвичайну іграшку свого автомобіля за 30 доларів. Відмінний подарунок для фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung представить безрамковий телевізор, який отримає купу крутих функцій, а також позбудеться рамок навколо дисплея.

Також Знай.uа повідомляв про Samsung, яка зробила віртуальну клавіатуру за допомогою столу і фронтальної камери.