Очікування нової консолі Sony PlayStation 5 змушує геймерів хотіти ще більше інформації про новинку. Раніше представники Sony заявляли, що нова PlayStation 5 з'явиться в кінці 2020 року. Незважаючи на те, що до офіційного релізу ще є рік, але компанія почне збирати попередні замовлення на консоль вже в березні цього року. Таким чином, потенційні покупці PS5 можуть зробити попереднє замовлення як можна швидше.

Sony PlayStation 5

Існує величезна конкуренція між Microsoft (Xbox Series X) і Sony (PlayStation 5). Схоже, що Sony використовує цей крок, щоб приборкати деякі невдачі. На даний момент Xbox X Series вже має більше офіційних налаштувань, ніж PS5.

Sony PlayStation 5

Нагадаємо, що голова Huawei розповів про плани на 2020 рік. Повідомляється, що компанія спробує вижити, так як сервіси Google для смартфонів китайської корпорації все ще під забороною.

Популярні новини зараз

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія LG запатентувала новий гнучкий чохол, який є екраном. Такий гаджет зробить з будь-якого смартфона складаний.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple знизила ціни на популярні iPad 2019 року. Схоже, незабаром покажуть нові моделі 2020 року.