Мало хто знає, що в Європі легендарний Lanos коштує в рази менше, ніж в Україні. Якщо у нас такий автомобіль оцінюється на вторинному ринку в середньому 2500 - 3500 євро, то в ЄС - близько 1000 євро. Втім, це не межа. Користувачі мережі виявили автомобіль за ціною дешевого смартфона. Саме час розбити скарбничку і обзавестися авто.

найдешевший Lanos, який вдалося знайти, коштує 350 євро (автомобіль знаходиться в місті Делфзейле, Нідерланди).

В таку ціну оцінили 3-дверну версію моделі з пробігом в 166 196 км. Рік випуску авто - 1999. Звичайно, пробіг досить великий, але загальний стан автомобілі все ж радує. Судячи з фото, автомобіль не гнилий, і навіть не ржавий.

Популярні новини зараз

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Показати ще

Нагадаємо, що голова Huawei розповів про плани на 2020 рік. Повідомляється, що компанія спробує вижити, так як сервіси Google для смартфонів китайської корпорації все ще під забороною.

Як повідомляв Знай.uа компанія LG запатентувала новий гнучкий чохол, який є екраном. Такий гаджет зробить з будь-якого смартфона складаний.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple знизила ціни на популярні iPad 2019 року. Схоже, незабаром покажуть нові моделі 2020 року.