Американська армія вирішила заборонити TikTok, і солдати більше не зможуть використовувати додаток на належать уряду телефонах. Представник армії полковник Робін Очоа заявив 30 грудня Military.com: “TikTok вважається кіберзагрозою”. За іронією долі, армія, як повідомляється, використовувала додаток для набору новобранців до заборони.

Армія США

Раніше в цьому місяці ВМС США і міністерство оборони направили попередження TikTok. Військово-морський флот раніше говорив солдатам не встановлювати додаток, і, якщо воно вже встановлено, його необхідно видалити з пристроїв, випущених урядом. За даними Military.com міністерство оборони також доручив співробітникам “проявляти пильність щодо завантажених додатків, відстежувати аномалії і небажаний текст в телефонах і т. Д., А також негайно видаляти їх і видаляти додаток, щоб обійти будь-який витік особистої інформації”.

Армия США

Нагадаємо, що експерти розповіли прогнози на 2020 рік. Аналітики заявили, що в 2020 році помітно подорожчають розумні телевізори, приблизно на 20 відсотків.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа нові смартфони від Xiaomi отримають революційну зарядку. Їх можна буде зарядити всього лише за 30 хвилин.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали новий дизайн Windows 10,, який ніколи не з'явиться в мережі, і ось чому.