Після запуску розумних годин Haylou Xiaomi додала ще два продукту до своєї краудфандингової платформі. На цей раз ми розглянемо бездротову механічну клавіатуру Xiaomi MIIW і бездротову мишу. Бездротова клавіатура MIIW Elite має 85-клавішну конструкцію з ножничними клавішами. Для підключення він підтримує два різних режими, а саме Bluetooth і через виділений бездротовий приймач.

MIIW WIRELESS MECHANICAL KEYBOARD, gizchina

Що стосується дизайну, клавіатура має закруглені кути, закруглені ковпачки клавіш і має товщину 7,8 мм. Крім того, ми дивимося на компактний дизайн без будь-яких додаткових рамок з боків. Компанія також запровадила купу цікавих нововведень: натискання певної клавіші активує голосової пакет HKUST Xunfei. Це дозволить користувачам вводити текст голосом, просто натисніть і утримуйте клавішу. Його також можна використовувати для активації різних інтелектуальних команд, таких як запит погоди і відкриття таблиць подвійним натисканням.

MIIW mouse Elite, gizchina

Xiaomi також додала бездротову мишу до платформи. Миша MIIW Elite поставляється з двухрежимным з'єднанням Bluetooth і бездротової приймач USB.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Що стосується ціни, клавіатура MIIW Elite коштує 299 юанів (приблизно 42 долара), а дворежимна клавіатура 85 коштує 179 юанів (приблизно 25 доларів). Елітна миша також поставляється з ціною в 299 юанів (42 долара). Всі продукти будуть доступні на краудфандингової платформі YouPin.

Нагадаємо, що флагманський смартфон OnePlus 8 засвітився в мережі. Про смартфоні мало що відомо, але його точно покажуть публіці в 2020 році, а про ціни і характеристики говорити поки рано.

Як повідомляв Знай.uа, рендери Huawei P40 Pro просочилися в мережу. Тепер ми дізнаємося, як виробник розташує задню камеру з чотирма об'єктивами.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi випустила портативний акумулятор, який продають за копійки.