Більше десятка нових фотографій, зроблених за тисячі футів над марсіанської поверхнею, показують, наскільки моторошно Марс схожий на Землю.

Марс, NASA

Фотографії були зроблені на борту Марс-розвідувального орбітального апарату, який з 2006 року передає фотографії поверхні четвертої планети назад на Землю. На Chron.com були розміщені фотографії з орбітального корабля в 2018 році, і тепер він повернувся з новим набором фотографій, зроблених в листопаді.

Марс, NASA

Спеціальна камера, розроблена Місячної і планетарної лабораторією Університету Арізони, звана Науковим експериментом по візуалізації високого дозволу (для стислості HiRISE), є “незамінним інструментом”, використовуваним іншими вченими для визначення місць посадки та отримання додаткової інформації про планеті.

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Показати ще

Нагадаємо, що Twitter заборонив публікацію гифок. Тепер користувачі залишилися без анімованих картинок, але в компанії представлять аналогічну функцію.

Як повідомляв Знай.uа у популярному додатку Google Photo з'явиться корисна функція. Тепер користувачі зможуть наближати і віддаляти відео при необхідності.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung розробляє бездротовий акумулятор, який зможе заряджати смартфони з підтримкою бездротової зарядки.