Виявляється, що фільтр синього світла, такий як Night Light, який забарвлює екран, щоб зменшити синій світло і допомагає користувачам заснути, насправді може не допомогти користувачам заснути. Насправді, тонування екрану може тільки погіршити ситуацію. Згідно з дослідженням, проведеним в Манчестерському університеті, використання нічних режимів, щоб зробити ваш дисплей більш “жовтим”, можливо, гірше, ніж залишити його в звичайному денному режимі.

Смартфони Xiaomi

Попередні дослідження показали, що вплив синього світла, особливо з екрану телефону і телевізора, знижує вироблення мелатоніну, гормону, який допомагає вам заснути.

Незалежно від ефекту синього світла на ваших очах, краще тримати смарт-пристрій подалі, перш ніж лягти спати. Надмірне час на екрані має й інші негативні наслідки, такі як ожиріння.

Смартфон Nokia

Популярні новини зараз

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google закликає користувачів видалити браузер Chrome. Компанія випустила невдале оновлення системи, яке видаляє дані користувачів.

Як повідомляв Знай.uа хакери знайшли нову уразливість в WhatsApp. Популярний додатки знову зламали хакери, які можуть вкрасти особисті дані мільйонів користувачів.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила крутий чайник за копійки. Він отримав стильний дизайн, а також непогані характеристики і обсяг.