Місії по посадці на Місяць знову в моді. Через десятиліття, Місяць мало кого цікавила, космічні агентства вимагали відправити космічний корабель найближчого сусіда Землі в 2019 році. У той час як Національна космічна адміністрація Китаю припаркувала перший космічний корабель на дальньому кінці Місяця, інші місії досягли менш задовільних цілей. Два зонди, запущені ізраїльської некомерційною організацією SpaceIL та Індійською організацією космічних досліджень, зазнали катастрофи на Місяці, і з тих пір про них ніхто не чув.

NASA похвалилось новим відкриттям

Втім, це ще тільки початок. Китай планує запустити ще один зонд в наступному році. Європейське космічне агентство працює над серією польотів на Місяць з російським космічним агентством Роскосмос. І НАСА сподівається використовувати кілька польотів на Місяць у 2020-х роках в якості плацдарму для відправки астронавтів на Марс.

NASA здивувало світ нереальними фотографіями

Нагадаємо, що компанія Microsoft вирішила здивувати публіку, змінивши дизайн легендарної Windows 10. Зміни стосуються тільки зовнішнього вигляду інтерфейсу.

Популярні новини зараз

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Новий порядок мобілізації: багатьох чоловіків перестануть "бусифікувати" ТЦК

Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила розумну розетку для дому з цінником в 11 доларів. Розетка вміє управляти іншими розумними гаджетами для дому за допомогою бездротової мережі.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple нахабно обдурила користувачів. Начинку від Mac Pro продають за 1200 доларів, у той час як окремо компоненти сторонніх магазинах продають за 300 доларів.