Уряд США вводити нові санкції на продаж чіпів і інших життєво важливих компонентів для Huawei, розпалюючи черговий раунд лобіювання з боку технологічних компаній. Згідно з копіями, отриманими Bloomberg News, галузеві асоціації, що представляють американських виробників мікросхем, розробників програмного забезпечення і виробників, в останні тижні направили міністру торгівлі Уилбуру Россу лист з аргументами проти змін.

Huawei, фото foreignpolicy

Деякі американські компанії продовжували продавати компаненты Huawei навіть після внесення в чорний список, посилаючись на правила, що обмежують здатність уряду обмежувати експорт.

Huawei P30 Pro

Нагадаємо, що компанія Microsoft вирішила здивувати публіку, змінивши дизайн легендарної Windows 10. Зміни стосуються тільки зовнішнього вигляду інтерфейсу.

Популярні новини зараз

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила розумну розетку для дому з цінником в 11 доларів. Розетка вміє управляти іншими розумними гаджетами для дому за допомогою бездротової мережі.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple нахабно обдурила користувачів. Начинку від Mac Pro продають за 1200 доларів, у той час як окремо компоненти сторонніх магазинах продають за 300 доларів.