останнім часом Samsung зіткнулася з кількома судовими позовами. Останнім є звинувачення голови управління компанії Чи Сангхуна судом Сеула за порушення законів про профспілки Південної Кореї. Суд також засудив його до 18 місяців в'язниці.

XIAOMI MI TV 4X 55-INCH 2020 EDITION

До того, як стати головою ради директорів два роки тому, Лі Сан Хун обіймав посаду фінансового директора Samsung, і саме в цей період було скоєно злочин.

Samsung Galaxy S10

Розслідування по справі, по якій був тільки що засуджений, було розпочато в 2013 році, коли були виявлені документи компанії, що описують методи боротьби зі спробами об'єднання працівників. Це був початок багаторічного безлічі взаємопов'язаних справ, які в кінцевому результаті привели до звинувачень і тюремного ув'язнення для десятків керівників. Однак справу проти Сангхуна в кінцевому підсумку було припинено за відсутністю доказів.

Популярні новини зараз

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

Показати ще

За іронією долі справу було поновлено в минулому році, коли слідчі випадково наткнулися на додаткові докази під час рейду на компанію для окремого розслідування.

Нагадаємо, що компанія Microsoft вирішила здивувати публіку, змінивши дизайн легендарної Windows 10. Зміни стосуються тільки зовнішнього вигляду інтерфейсу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила розумну розетку для дому з цінником в 11 доларів. Розетка вміє управляти іншими розумними гаджетами для дому за допомогою бездротової мережі.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple нахабно обдурила користувачів. Начинку від Mac Pro продають за 1200 доларів, у той час як окремо компоненти сторонніх магазинах продають за 300 доларів.