Часто кажуть, що процесори Apple випереджають процесори для Android як мінімум на два покоління. Samsung, Huawei та MediaTek створюють потужні процесори для пристроїв Android, включаючи Samsung Exynos 990 і MediaTek Dimensity 1000 5G. Однак найближчим конкурентом Apple в плані продуктивності часто є Qualcomm з лінійкою Snapdragon.

Експерти повідомляють, що минулорічний Snapdragon 855 має продуктивність, аналогічну процесору Apple A11, встановленому в iPhone 8. Але в порівнянні з процесором Apple A13 в лінійці iPhone 11 Snapdragon 855 працює приблизно на 25% повільніше.

Але це все зміниться. В цьому році сталося дві речі, які життєво важливі. По-перше, збільшення продуктивності від Apple A12 до A13, згідно Speed Test G, становила менше 5%. По-друге, Snapdragon 865 зумів домогтися реального збільшення швидкості на 20%.

Нагадаємо, що в NASA знайшли оптимальне місце для колонізації Марса. Тепер вчені знаю, де знаходяться поклади льоду, так що знайти воду на Марсі не складе труднощів першим колонізаторам.

Як повідомляв Знай.uа, майбутній флагман Samsung Galaxy S11 показали публіці на нових рендерах. Варто відзначити величезну камеру, яку розмістили у верхньому кутку.

Популярні новини зараз

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Показати ще

Також Знай.uа писав, що шпалери для робочого столу вивести з ладу новий смартфон від Xiaomi. Власник гаджета повідомляє, що смартфон почав мимовільно перезавантажуватися.