Ціни на чотири смартфона Samsung Galaxy просочилися всього за кілька днів до глобального запуску одного з них. Чотири наступних моделі - Galaxy S10 Lite, Galaxy Note 10 Lite, Galaxy A71 і Galaxy A51. Samsung Galaxy A51 покажуть публіці вже 12 грудня.

Згідно з недавнім звітом голландського видавництва GalaxyClub, ціни на нові моделі були виявлені в онлайн-магазині словацької електроніки DATART.

Samsung Galaxy Note 10

Galaxy S10 Lite, який є більш дешевим варіантом популярного смартфона Galaxy S10, був вказаний з ціною 669 євро. Galaxy Note 10 Lite, який є більш дешевим варіантом Galaxy Note 10, випущеного раніше в цьому році, буде коштувати 609 євро. Galaxy A71 був помічений з ціною в 469 євро. Нарешті, Galaxy A51 будуть продавати за ціною в 375 євро.

Нагадаємо, що компанія Samsung хоче здивувати публіку, і вже в лютому 2020 року випустить свій нові флагман Galaxy S11, який отримає 108-мегапіксельну камеру.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готує до виходу iPhone 12, який покажуть публіці вже у вересні наступного року. Повідомляється, що новинка отримає величезний акумулятор за рахунок встановлення нових компонентів в смартфон.

Також Знай.uа писав, що компанія Nokia готова випустити свій перший розумний телевізор, який буде конкурувати з бюджетними моделями від Xiaomi.