До запуску Galaxy S11 ще кілька місяців. Втім, одна з модифікацій флагмана була помічена на живих фото, правда, у захисному чохлі.

Повідомляється, що це звичайна модель Samsung Galaxy S11. Опубліковані зображення мають дуже низьку якість і, завдяки наявності корпусу, вони не дозволяють нам розглянути багато деталей.

Samsung Galaxy S11, gizchina

Однак цих знімків досить, щоб підтвердити конструкцію модуля,в якому розмістили задню камеру. Звичайно ж, місце для камери зробили прямокутної, як у iPhone 11. Подивимося, що покажуть публіці вже в лютому наступного року.

Samsung Galaxy S11, gizchina

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung хоче здивувати публіку, і вже в лютому 2020 року випустить свій нові флагман Galaxy S11, який отримає 108-мегапіксельну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готує до виходу iPhone 12, який покажуть публіці вже у вересні наступного року. Повідомляється, що новинка отримає величезний акумулятор за рахунок встановлення нових компонентів в смартфон.

Також Знай.uа писав, що компанія Nokia готова випустити свій перший розумний телевізор, який буде конкурувати з бюджетними моделями від Xiaomi.