Інсайдери повідомляю, що в 2020 році iPhone може мати спеціальний модуль захисту акумулятора, який майже на 50 відсотків менше і тонше, ніж схема захисту акумулятора в попередніх iPhone.

Менший модуль може звільнити якийсь внутрішній простір в моделях iPhone 12, що може прокласти шлях до невеликого збільшення ємності акумулятора. Це чудова новина для тих, хто не був задоволений обсягом акумуляторів в сучасних iPhone.

iPhone SE 2

У звіті стверджується, що менший модуль буде поставлятися корейською компанією ITM Semiconductor.

Дівчина з iPhone, 24 канал

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Схема захисту акумулятора допомагає запобігти надмірній зарядку і надмірну розрядку. Подивимося, що компанія покаже публіці вже в 2020 році.

Нагадаємо, що компанія Huawei може відмовитися від співпраці з Samsung. Повідомляється, що компанія може самостійно виготовляти компоненти для своїх смартфонів, що значно здешевить вартість майбутніх флагманів від китайців.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Qualcomm зайнялася розробкою нового iPhone 12. Головною фішкою флагмана стане наявність 5G мережі.

Також Знай.uа писав, що експерти обрали найбільш потужні смартфони листопада 2019 року. Серед них як і новинки, так і відомі всім флагманські моделі.